Átvételi módok és szállítás

Személyes átvétel:

Személyes átvétel Budapesten a 1154 Budapest, Bercsényi Miklós utca 36. szám alatt van lehetőség, előre egyeztetett időpontban. Minden esetben a rendeléskor megadott telefonszámon felvesszük Önnel a kapcsolatot és az Ön számára legmegfelelőbb időpontban átveheti a mancsboxot. Ha utánvétellel szeretne fizetni természetesen, arra is van lehetősége, ráadásul személyes átvétel esetén díjmentes az utánvét. Csak készpénzes fizetésre van lehetőség ebben az esetben!

Házhozszállítás: 

A mancsbox.hu webáruház termékeit csak Magyarország határain belül szállíttatja ki. A házhozszállítást szerződött futárszolgálat a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. munkatársa végzi.
A kézbesítés munkanapokon 8-17 óra között történik, a rendeléskor megadott szállítási címre. (Kérjük, olyan címet adjon meg, ahol ebben az időintervallumban át tudja venni a csomagot!)  

GLS Pontra történő szállítás:

Rendelésedet az országszerte több, mint 500 GLS CsomagPont egyikére is kérheted, ahol akár utánvétes fizetéssel egyenlítheted ki a megrendelést, de természetesen online fizetést vagy banki átutalást is választhatsz. A mancsbox.hu webáruházban lehetőség van a kiszállítást GLS Pontra kérni, ez esetben kérjük, vegye figyelembe a GLS Pontok nyitva tartását. A pontokat a szállítási adatok megadása menüpontban tudja kiválasztani, térkép használatával vagy irányítószám megadásával. Amennyiben a csomagot nem Ön szeretné átvenni, lehetősége van módosítani az átvevő nevét, a webshop automatikusan a számlázáskor megadott nevet tölti ki. Kérjük, a GLS Pontra csak azután menjen el a csomagot átvenni, ha ennek lehetőségéről már megérkezett a visszaigazoló SMS vagy e-mail.

A szállítási határidők:


Termékeinket kényelmes és gyors házhozszállítási szolgáltatásainkkal is megrendelheted. Csomagjainkat a GLS futárszolgálat 24-72 órán belül szállítja ki a megadott szállítási címre. Ettől eltérő szállítási idő készlethiány esetén várható, illetve ha a GLS szolgáltatónál tőlünk független kézbesítési probléma lépne fel, amelyről időben értesítjük Vevőinket a várható tényleges kiszállítási idő megjelölésével.  Házhozszállítás esetén 1 sikertelen kézbesítés után a vevőnek lehetősége van egy 2. időpont egyeztetésére a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. munkatársával. Különleges esetekben előfordulhat, hogy a szállítási idő rövidebb. Akciós időszakokban a megnövekedett rendelés szám miatt a kiszállítási idő megnövekedhet. A mancsbox.hu munkatársa minden esetben arra törekszik, hogy a rendelést a legrövidebb időn belül kézbesíthessük Önnek. 

A szállítás nyomkövetése:


Csomagjának történetét ezen az oldalon tudja nyomon követni:

https://www.gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes

A termékek várható kiszállításáról a GLSa rendeléskor megadott e-mail címre e-mail-t küld, mely csomag nyomkövetéséhez szükséges kódot és a kiszállítás várható időpontját tartalmazza.
(Kérjük, hogy a megrendeléskor adjon meg e-mail címét, mobiltelefonszámot és megjegyzésben írjon meg minden olyan információt, ami a kézbesítő munkáját megkönnyíti!)  

Érdeklődés a csomag kiszállításával kapcsolatban:
e-mailen: info@mancsbox.hu

Házhozszállítás díja: 

CsomagsúlyFuvardíj / csomag (Ft)
0,1 – 2 kg1850
2,1 – 3 kg2000
3,1 – 5 kg2150
5,1 – 10 kg2300
uánvét kezelés850

Az alap mancsbox csomagunk 1,5 Kg alatti, tehát 1850 Ft-os áron tudjuk házhoz szállíttatni. A szállítási díj tartalmazza termék csomagolási díját, a szállítási díját, a csomag biztosítási díját a teljes értékre. 

A vásárló köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni. Apró sérülés, karcolás, horpadás a csomagoláson még nem feltétlen utal a termék sérülésére. Jegyzőkönyv hiányában nem tudjuk a csomagot térítésmentesen kicserélni. Amennyiben a kézbesítéskor sérülést tapasztal, kérjük, mielőbb vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal levélben: mancsbox.hu 5100 Jászberény, Tőtevény tanya 236.
e-mailen: info@mancsbox.hu

Fizetési módok

Banki átutalás (előre utalás)

A mancsbox.hu webáruház a megrendelésekhez a vevő részére egy díjbekérőt küld e-mailben, mely tartalmazza a megrendelés összesítőt, a rendelés végösszegét (a termék(ek) árát és a szállítási költséget), a megrendelés azonosítót (melyet közleményben kérünk feltüntetni), és a bankszámlaszámot. 

A fizetés történhet banki átutalással vagy bankfiókban történő befizetéssel is. 

A megrendelések végösszegét egy összegben kell utalni vagy befizetni. 

A csomagokat csak akkor kerülnek kézbesítésre, ha az ellenértéke a megadott bankszámlaszámra már megérkezett. 

Utánvét

A Vevő a megrendelés teljes összegét a terméket kiszállító futárszolgálat GLS munkatársának készpénzben vagy bankkártyával is teljesíti. Az átvételnél nincs lehetőség a vásárlási utalványok, egyéb kedvezmények beváltására.

A fizetendő összeg tartalmazza a megrendelt termék árát és a szállítási költséget is. 

Bankkártyás fizetés 

A manccsbox.hu webáruházban kényelmesen és biztonságosan fizethet bankkártyával is.
A rendelés leadása után a webshopunk átirányítja Önt a Barion weblapjára, ahol a BARION által használt biztonságos, titkosított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával.

Tudjon meg többet a bankkártyás fizetésről:

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
Visa vagy Electron bankkártyádat
Amex bankkártyádat

FIZESS KÉNYELMESEN BANKKÁRTYA NÉLKÜL

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltöltött Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail címed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

ELSŐ A BIZTONSÁG

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja. 
A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

További információ és ingyenes regisztráció a Barion oldalán:

www.barion.com