Összeszerelési segédletek

Amire figyelj összeállításkor:

  1. A ragasztó erős. Ha nagyon összenyomjuk a felületeket és javítani kell utána az összeállítást, akkor csak roncsolással fogjuk tudni szétszedni. Ebben az esetben sérülhet a mancsbox és csökkenhet a ragasztó ereje. Ha így járunk használjunk új ragasztócsíkot a megfelelő stabilitás eléréséhez.

  2. Azért, hogy az előző eset ne fordulhasson elő, javasoljuk, hogy minden ragasztás előtt próbáljuk el a mozdulatot, ellenőrizzük, hogy minden a megfelelő helyre kerüljön. Ránézésre is jól álljon a mancsbox.

  3. Ragasztás előtt töröljük át a felületeket az esetleges por és egyéb szemcsék eltávolítása miatt.

  4. Ne hajtsuk meg a mancsboxot máshol, csak a hajtásvonalak mentén. Ha más felületen is megtörjük a dobozokat, akkor nem fogja bírni cicánk súlyát és könnyen összeroskad.

  5. A téglalap alakú kivágások nem csak a csipeszekkel történő rögzítésre használhatóak. A kivágások segítségével tudjuk pozicionálni a hajtásokat és így a legpontosabban összehajtogatni a dobozt. A összeállítási videókban is bemutatjuk, hogyan kell használni a kivágásokat összehajtogatáskor. Amikor két felületet összeragasztunk a kivágások oldalának (lehetőleg mind a 3 oldalnak) egy síkba kell esniük. Ha nem sikerül tökéletes illeszteni és már összenyomtuk a felületeket, akkor sem kell újrakezdenünk. (az esetleges roncsolódás elkerülése miatt) Minimális eltéréssel is szép mancsboxokat tudunk hajtogatni.

  6. Lehetőség szerint először nézzük végig az összeállítási videókat. Ha valami nem lenne egyértelmű, kérjétek a segítségünket – info@mancsbox.hu – és segítünk.

  7. A tökéletes szilárdság eléréséhez a ragasztónak 24 órára van szüksége.

  8. Ne érje nedvesség a mancsboxokat, mert gyengül a szerkezetük és gyorsan tönkremennek.

Micó doboz összeállítása

Cicó doboz összeállítása

Góliát doboz összeállítása

Matricák felhelyezése

Mancsboxok rögzítése